Catering zilnic

Cum timpul este pretios pentru toti, noi va oferim solutia pentru personalul dumneavoastra care lucreaza in cadrul firmei sau pe santier. La momentul si locatia aleasa de dumneavoastra noi livram masa de pranz si astfel se elimina timpul pierdut atat pentru angajator cat si pentru angajati.

Meniul zilnic poate fi convenit in prealabil sau poate fi meniul saptamanal propus de catre societatea noastra. Pentru o alimentatie rationala meniul pentru masa de pranz este unul divers si contine mancaruri pe baza de carne, vegetale, lactate, dietetice, produse de panificatie si patiserie care sunt preparate in laboratoarele proprii si bauturi racoritoare.

Serviciul de catering zilnic asigura ambalarea preparatelor in caserole aseptice si tacamuri de unica folosinta, paine alba, chifla alba, chifla multicereal efectuand transportul la sediul firme dumneavoastra in Bucuresti sau apropiere la ora stabilita.

COMENZI - Comenzile se pot trimite prin telefon la numarul: 0720 533 481

LIVRARE LA DOMICILIU - Ora de livrare se stabileste de comun acord cu beneficiarul, in functie de locatia acestuia si de traseele de distributie.

PLATA - Plata se poate face cu tichete de masa, O.P. sau numerar. Pentru comenzile livrate in afara Bucurestiului la valoarea comenzii se adauga si cheltuielile de transport, iar acestea se stabilesc in functie de distanta de parcurs, de traseu si de valoarea comenzii.

PRETUL - Pretul include:
- transportul in Bucuresti, pentru comenzi zilnice mai mari de 40 RON + TVA
- ambalajele care constau in caserole aseptice de unica folosinta cu capac